Honor of Kings 20 Haziran'da tüm dünyaya açılıyor

Mobil moba devi Honor of Kings, Kuzey Amerika, Avrupa, Japonya ve Türkiye'deki oyunculardan sonra dünyanın geri kalanına açılıyor.

20 Haziran itibarıyla küresel çapta tüm mobil cihazlarda oynanabilecek olan Honor of Kings, oyun severleri uluslararası takımlar oluşturup savaş arenasında mücadele etmeye davet ediyor.

Dünyanın en çok oynanan mobil MOBA oyunu Honor of Kings, yaptığı son açıklamayla Kuzey Amerika, Avrupa, Japonya ve Türkiye'den sonra küresel olarak oyun severlerle buluşuyor. 20 Haziran’dan itibaren tüm mobil MOBA severleri oyuna davet eden Geliştirici TiMi Studio Group ve yayıncı Level Infinite, bu haberi kutlamak için tüm oyuncuları oyun içi etkinliklere davet ediyor.

Açıklamaya göre oyuncular oyun içi çekiliş etkinliğine katılarak aşağıdaki ödülleri kazanma şansını yakalayabilirler:

Büyük Ödül: Tüm Kostüm ve Tüm Kahraman ayrıcalıklarına sahip olma

1’incilik Ödülü: 500 Sınırlı Süreli Jeton

2’ncilik Ödülü: 18.888 Cevher

Güneş Işığı Bereket Ödülü: Katılan tüm oyunculara 200 Elmas

Espor Haberleri: Invitational Sezon 2

29 Haziran'da tüm gözler S2 Invitational'a ev sahipliği yapacak olan Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da olacak. Güneydoğu Asya, Brezilya, Türkiye, MENA, Latin Amerika, ve Avrupa takımlarıyla beraber Açık Seri Split 1'in şampiyonu olan toplam 12 takım 300.000 dolarlık ödül havuzundan en yüksek payı almak için savaşacaklar. 

Ayrıca bu turnuvada ilk 8'de yer alan takımlar, bu yaz Riyad'da düzenlenecek Esports Dünya Kupası sırasında gerçekleşecek olan Honor of Kings Invitational Midseason'a doğrudan katılım hakkı elde edecekler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı